Rollen en machtigingen in Andri
Andri heeft drie rollen: Admin, Member en Support. De rol bepaalt wat iemand op bedrijfsniveau kan doen, zoals facturatie, teambeheer en instellingen. Toegang tot een afzonderlijke case staat hier los van en volgt eigendom en delen, niet de rol.
De drie rollen
Admin: alles wat een Member kan doen, plus facturatie, teambeheer en bedrijfsinstellingen.
Member: maakt cases, documenten en sjablonen aan en werkt ermee. Elke Member neemt een factureerbare gebruikersplaats in.
Support: werkt in cases zoals een Member, maar neemt geen factureerbare gebruikersplaats in. AI-werk wordt gefinancierd met de vooraf betaalde supporttegoeden van het kantoor.
De rol wordt ingesteld wanneer je de collega uitnodigt, en een admin kan deze later wijzigen.
Wat elke rol kan doen
Elke onderstaande mogelijkheid wordt door Andri zelf afgedwongen en niet alleen in de interface verborgen.
Mogelijkheid | Admin | Member | Support |
|---|---|---|---|
Facturatie, facturen, abonnementswijzigingen en opzegging | Ja | Nee | Nee |
Tegoeden kopen voor het kantoor | Ja | Nee | Nee |
Leden uitnodigen, verwijderen en rollen wijzigen | Ja | Nee | Nee |
De bedrijfsnaam wijzigen | Ja | Nee | Nee |
De bedrijfstaal en AI-aanpassingen voor het hele kantoor wijzigen | Ja | Ja | Ja |
Een connector instellen voor het hele kantoor | Ja | Nee | Nee |
Je eigen account koppelen onder Je verbindingen | Ja | Ja | Ja |
Gebruik voor het hele bedrijf en per lid bekijken | Ja | Nee | Nee |
Je eigen gebruik bekijken | Ja | Ja | Ja |
Het volledige auditlogboek van het bedrijf lezen | Ja | Nee | Nee |
De voorwaarden en gegevensverwerkingsvermeldingen in het auditlogboek lezen | Ja | Ja | Ja |
Mappen uit de kennisbank van het bedrijf lezen die met het kantoor zijn gedeeld | Ja | Ja | Ja |
Mappen die alleen voor admins zijn en privémappen van collega's openen of wijzigen | Ja | Nee | Nee |
Cases aanmaken en werken in cases waarvan je eigenaar bent of waartoe je toegang hebt gekregen | Ja | Ja | Ja, gefinancierd met supporttegoeden |
De case van een collega openen waartoe je geen toegang hebt gekregen | Nee | Nee | Nee |
De opgeslagen prompt van een ander lid bewerken of verwijderen | Ja | Nee | Nee |
Toegang tot cases volgt niet je rol
Admin zijn geeft geen toegang tot de cases van een collega. Je kunt een case openen als je de eigenaar bent of als de eigenaar deze met je heeft gedeeld; voor geen enkele rol bestaat een uitzondering.
Alleen de eigenaar van een case kan deze delen, het delen intrekken, de naam wijzigen, archiveren, verwijderen of overdragen aan een collega. Een case kan met maximaal vijf collega's worden gedeeld. Zij moeten allemaal actieve leden van hetzelfde kantoor zijn.
Er is geen eigenaarsrol
Admins zijn gelijk aan elkaar. Andri heeft geen afzonderlijke rol voor eigenaar of facturatie-eigenaar en er is geen knop waarmee je het kantoor aan iemand anders overdraagt.
Wat Andri wel afdwingt, is dat er altijd minstens één admin overblijft. De laatst overgebleven admin kan geen andere rol krijgen en niet worden verwijderd. In Members kun je je eigen rol niet wijzigen en jezelf niet verwijderen. Als je het kantoor wilt overdragen, promoveer je een collega tot Admin en vraag je die collega vervolgens om je rol te wijzigen of je te verwijderen.
De Support-rol
Support is bedoeld voor parttimehulpen, zoals paralegals en assistenten, die in cases moeten werken zonder een factureerbare gebruikersplaats in te nemen. Je kantoor krijgt één Support-plaats voor elk factureerbaar lid. Een kantoor met vier Admins en Members kan dus vier leden met de Support-rol hebben.
Werk in de Support-rol wordt gefinancierd met de vooraf betaalde supporttegoeden van het kantoor, die tegen tweemaal het standaardtarief worden verbruikt. Lezen is altijd gratis en wordt nooit geblokkeerd. Als het Support-saldo op is, kunnen leden met de Support-rol nog steeds alles lezen waartoe ze toegang hebben, maar kunnen ze geen werkproducten aanmaken of wijzigen totdat een admin het saldo aanvult.
Als je iemand tussen een factureerbare rol en Support verplaatst, wordt diens rol 30 dagen vergrendeld. Plan de wijziging voordat je deze doorvoert, want ze kan niet eerder worden teruggedraaid.
Wat er gebeurt wanneer je een lid verwijdert
Iemand verwijderen draagt diens werk niet over aan het kantoor. De cases, concepten en gesprekken van die persoon blijven bij die persoon, elke door die persoon verleende deeltoegang wordt ingetrokken en collega's die in die cases werkten, verliezen de toegang.
Cases waarvan de verwijderde persoon eigenaar was, worden niet overgedragen en zijn niet langer bereikbaar voor iemand anders in het kantoor.
Cases die collega's met die persoon hadden gedeeld, worden ingetrokken.
Als je een Admin of Member verwijdert, wordt het aantal gebruikersplaatsen onmiddellijk verlaagd. Het verwijderen van een lid met de Support-rol heeft geen gevolgen voor je abonnement.
Als je iemand verwijdert die de uitnodiging nog niet heeft geaccepteerd, wordt alleen de uitnodiging geannuleerd.
Vraag iemand voordat je die persoon verwijdert om alle cases die het kantoor moet behouden over te dragen. Alleen de eigenaar kan een overdracht starten. Zodra het account is verwijderd, is er dus geen manier meer om de case over te dragen.